Politică de CĂPĂTUIALĂ: Şase din 14 CANDIDAŢI ai PSD sunt „fără ocupaţie”

Politică de CĂPĂTUIALĂ: Şase din 14 CANDIDAŢI ai PSD sunt „fără ocupaţie”

Nu mică ne-a fost mirarea când, aruncând ochii pe o fiţuică a unei primării din judeţ, am constatat că şi la ţară politica reprezintă o modalitate de căpătuială, un mijloc de a parveni în societate.

Citind listele de candidaţi din fiţuica respectivă, remarcăm cu „surprindere” că şase din 14 candidaţi ai PSD sunt „fără ocupaţie”. Desigur că au şi celelalte partide „şomerii” lor, dar toate la un loc nu ajung PSD din acest punct de vedere. Dar, până la urmă, asta-i social-democraţia… Trebuie să „mânce” şi gura lor ceva!

Mai în glumă, mai în serios, o colegă a avansat o propunere de schimbarea a numelui partidului. Să fie Partidul Şomer Democrat. Ce ziceţi, se potriveşte, nu?

  1. bună ziua,
    candidatul care a trecut fără profesie și actualmente e pensionar, o fi avut el o profesie sau meserie datărotă căreia are ceva venituri bănești din pensie!! aici văd o interpretare/neclaritate pentru rubrica respectivă din parea candidatului.

    Raspunde
  2. Aici se vorbeste despre o lista completata ,poate,superficial. Ceva mai interesant decat aceasta este faptul ca la PNL seful partidului si al guvernului avea un loc de munca total necunoscut,fiind catalogat ca primul somer al tarii.Poate cei de pe lista se pregatesc pentru postul de prim-ministru.

    Raspunde
  3. De ce va mirati?Este un lucru obisnuit la CIUMA ROSIE

    Raspunde
  4. […] lista cu candidați fără ocupație, avansată la alegerile pentru consiliul local al unei comune arădene, PSD o dă în bară din […]

    Raspunde
  5. Handicapaților fără ocupație sunt ca in zona nu exista locuri de munca!!! Decât faimosul lagăr Aptiv asa ca succes la lins și a celui care a scris articolul și la susținătorii galbeni

    Raspunde
  6. Niciun partid nu e interesat în primul rand de existenta locurilor de munca ci doar de investiții. Investiții pt cine dacă oamenii sunt plecați în pribegie în căutarea unui loc de munca?Posibil sa fie ff rentabile investitiile pt unii având în vedere comisionul de 20%.Locurile de munca ,posturle scoase la concurs se ocupa aproape exclusiv pe pile.Cei care nu au pile sau nu dau mita ,în pribegie sau pe dinafară,șomeri. Se pot „mandri”cu ăsta cam toate partidele

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.