Poliţiştii arădeni, alături de copii (FOTO)

Poliţiştii arădeni, alături de copii (FOTO)

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a organizat mai multe activităţi dedicate copiilor, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

Astfel, în cursul zilei de azi, atât în Parcul Copiilor cât şi în Parcul Europa, din municipiu, sute de copii au putut vedea „live”, o parte din autovehiculele precum şi tehnica folosite în activităţile zilnice, de către poliţiştii arădeni.

Poliţiştii au fost prezenţi în aceste locaţii, fiind expuse autospecialele din dotarea IPJ Arad, folosite de către poliţiştii rutieri şi de ordine publică cât şi un autovehicul de intervenţie al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

De asemenea, în această locaţie copiii au avut prilejul să urce în autovehiculele poliţiştilor dar şi să cunoască îndeaproape „mascaţii” care le-au arătat şi explicat tehnici de autoapărare. Copiii au fost deosebit de încântaţi şi au dorit să se fotografieze cu aceştia.

Poliţiştii de prevenire şi de proximitate au oferit copiilor obiecte promoţionale, şepcuţe şi instrumente de scris, inscripţionate, iar părinţilor şi bunicilor care îi însoţeau, pliante cu recomandări preventive.

Activităţile prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului au mai fost organizate şi la nivelul Poliţiilor orăşeneşti, surpriza cea mare pregătită copiilor de către poliţişti fiind în localitatea Pecica, unde au fost transportaţi cu autospecialele de poliţie, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ca şi în cazul acţiunilor şi misiunilor specifice poliţiei.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.