Poliţiştii arădeni au confiscat peste 4.000 de ouă şi câteva sute de kilograme de fructe care erau comercializate ilegal

Poliţiştii arădeni au confiscat peste 4.000 de ouă şi câteva sute de kilograme de fructe care erau comercializate ilegal

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au confiscat, joi, 560 de kilograme de fructe şi 4.320 de ouă de găină care erau comercializate ilegal.

În urma controalelor efectuate în cadrul unei acţiuni desfăşurate în Piaţa Catedralei din municipiu, poliţiştii au depistat 200 de kilograme de banane, 250 de kilograme de lămâi, 110 kilograme de grapefruit şi 4.320 de ouă de găină, care erau vândute fără documente legale de provenienţă.

În urma celor constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei iar cele 560 de kilograme de fructe şi 4.320 de ouă de găină au fost confiscate.

Transport ilegal de porumb
Tot în cursul zilei de joi, poliţiştii din Săvârşin au depistat în trafic, pe DN7, un transport ilegal de 6.000 de kilograme de porumb boabe. Marfa era transportată de un bărbat din judeţul Gorj cu o autoutilitară. Şoferul nu deţinea acte de provenienţă pentru marfa transportată. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 3.600 de lei iar porumbul a fost confiscat.

  1. catre sinistrati 4 august, 2014, 11:52 am

    sa ie dirijate spre sinistrati ,toate confiscarile

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.