PSD Arad lansează campania „Sunt acolo, lângă tine!”, pentru ajutorarea românilor din zonele indundate

PSD Arad lansează campania „Sunt acolo, lângă tine!”, pentru ajutorarea românilor din zonele indundate

Organizaţia judeţeană PSD Arad lansează campania „Sunt acolo, lângă tine!”, pentru ajutorarea românilor din zonele indundate. „PSD Arad îşi exprimă solidaritatea faţă de românii aflaţi în zonele sinistrate ale ţării şi, totodată, doreşte să vină în sprijinul miilor de familii grav afectate de inundaţiile catastrofale. Faţă de situaţia dramatică a concetăţenilor noştri din judeţele Gorj, Vâlcea, Teleorman, Argeş ,Olt, Timiş şi Caraş-Severin, PSD Arad îşi exprimă solidaritatea necondiţionată şi anunţă demararea campaniei de ajutorare «Sunt acolo, lângă tine!»”, precizează reprezentanţii PSD Arad.

„PSD Arad nu poate rămâne pasiv la suferinţa şi disperarea celor cărora furia apelor le-a luat totul. Facem un apel public către toţi aradenii, indiferent de simpatiile ori apartenenţa politică, să se alăture acestei campanii umanitare, căci, în astfel se situaţii, politica ori atitudinile politicianiste nu îşi au locul”, declară prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale PSD Arad, Ilie Cheşa (foto).

PSD Arad anunţă deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor la sediul Partidului (Bulevardul Revoluţiei nr.74). Pentru relaţii privind organizarea şi desfăşurarea campaniei umanitare, poate fi apelat numărul de telefon 0740-473437.

Punctul de colectare va funcţiona începând de luni, 4 august, până vineri 8 august, între orele 10-17. Orice donaţie va fi bine primită şi apreciată iar donatorii vor fi menţionaţi, nominal, cu acceptul lor, în comunicatele de presă ce vor fi emise presei pe toată durata campaniei umanitare „Sunt acolo, lângă tine!”. Pot fi donate alimente neperisabile, articole de uz casnic, medicamente, aparatură electro-casnică şi materiale de construcţii.

  1. Primele ajutoare constau in pachete de asigurari obligatorii (din cele pe care le platesc numai „idiotii” de la oras, in special cei care stau la etaj!!!) si cartea de benzi desenate „Cum sa plec de la birt si sa pun mana pe lopata, alaturi de pompieri”.
    In tura a doua de ajutoare va fi manualul pentru primari „Fa-ti in p**a mea datoria si nu ii mai lasa pe idiotii aia sa construiasca in albia apei!” plus bonus „Nu mai tolera defrisarea dealurilor ca se prabusesc peste sat”

    Raspunde
  2. subscriu , in totalitate , si mai pot sa adaug , fiecare individ este responsabil si direct raspunzator de santul de scurgere din fata proprietatii sale , iar primarul trebuie sa raspunda in fata comunitatii pentru existenta digurilor care protejeaza localitate , pentru ca forta de munca exista suficienta , toti acei indivizi care beneficiaza de ajutoare sociale trtebuie pusi la lopata .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.