Polițiștii arădeni „AU PUS LACĂT” unui bar din municipiu

Polițiștii arădeni „AU PUS LACĂT” unui bar din municipiu

Polițiștii locali cu atribuții de control comercial „au pus lacăt” unui bar care funcționa, de o bună bucată de vreme, fără autorizațiile necesare pe strada Preparandiei din municipiu.

Măsura complementară de sistare a activității respectivului agent economic a fost dispusă de către reprezentanții DGPL Arad în temeiul OG 99/2000, actualizată, la capătul unui șir de sancțiuni contravenționale având ca scop intrarea în legalitate a respectivului local. Numai în intervalul decembrie 2019-ianuarie 2020, cuantumul sancțiunilor contravenționale aplicate respectivului agent economic pentru neconformare la prevederile HCLM 192/2007 și neintrarea în legalitate a unității de alimentație publică a fost de 3.500 de lei, informează DGPL Arad.

În curând, o hartă pe care arădenii vor putea regăsi toate sediile /punctele de lucru ale societăților comerciale din oraș având activitatea suspendată va fi disponibilă pe site-ul DGPL Arad.

În vederea înăspririi măsurilor sancționatorii în cazul continuării activității după dispunerea suspendării, cetățenii sunt îndrumați să sesizeze de urgență DGPLA, apelând numărul de telefon al Dispeceratului : 0257-939 (apel gratuit).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.