Poliţiştii rutieri au aplicat 208 de sancţiuni în DOAR 24 de ore

Poliţiştii rutieri au aplicat 208 de sancţiuni în DOAR 24 de ore

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 208 sancţiuni contravenţionale, în decurs de 24 de ore, în valoare totală de aproximativ 216.000 de lei.

Dintre acestea, 73 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Cele mai multe sancţiuni, în număr de 135, au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranţă. De asemenea, au fost reţinute 22 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

  1. Felicitari prostituatelor de lux care au iesit la produs. Aceasta tagma de purtatori ilegali de uniforma face de ras pana si militienii! Astazi la accidentul de la iesirea din Arad le-au trebuit 50 (cinzeci) de minute sa apara 1 (unu) purtator de uniforma, e drept cu toate sirenele din dotare in functiune, de aprox. 1 (unu) kilometru distanta – postul din Vladimirescu. Nici un coleg la giratoriul de pe centura sau la moara din Vladirescu care sa devieze circulatia. Deh …. erau ocupati cu produsu’. RUSINE politieie rutiere!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.