INCREDIBIL! Acest bărbat a ÎNVIAT chiar înainte să fie îngropat!

INCREDIBIL! Acest bărbat a ÎNVIAT chiar înainte să fie îngropat!

Zicala „viaţa bate filmul” se potriveşte perfect cu povestea halucinantă a unui oltean.

Ilie Dobre, acum în vârsta de 60 de ani, poate spune că a renăscut. El a primit o a doua şansă la viaţă, după ce, pe data de 20 ianuarie 1992, a fost găsit mort acasă, informează realitatea.net care citează adevărul.ro.

Acesta a fost diagnosticat cu ciroză hepatică la vârsta de 37 de ani, iar medicii nu îi mai dădeau nici o şansă. La scurt timp după, el a decedat.

În timpul înmormântării, s-a întâmplat ceva de domeniul ştiinţifico-fantasticului şi paranormalului. Chiar înainte să fie îngropat, bărbatul s-a ridicat din sicriu, iar toată lumea s-a speriat, până şi preotul luând-o la fugă.

Olteanul susţine că este foarte norocos pentru că a înviat înainte să fie pus în groapă, deoarece dacă acest lucru se întâmpla mai târziu, deznodământul era unul şi mai tragic. De asemenea, el a spus că în timp ce era mort, s-a întâlnit pe lumea cealaltă cu Isus Hristos care i-ar fi spus că nu a venit încă timpul să moară şi că trebuie să se întoarcă.

După această experienţă, Ilie Dobre vede viaţa cu alţi ochi, bucurându-se de fiecare zi de parcă ar fi ultima şi fiind recunoscător pentru noua şansă care i s-a dat.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.