Şi-a dat ÎN JUDECATĂ soţia pentru că era PREA URÂTĂ

Şi-a dat ÎN JUDECATĂ soţia pentru că era PREA URÂTĂ

Noaptea nunţii este un eveniment aşteptat de către toţi tinerii căsătoriţi, însă pentru o femeie mai ghinionistă, aceasta s-a terminat într-un mod tragicomic.

Un bărbat din Algeria şi-a cerut iubita de nevastă, fiind îndrăgostit şi atras de ea, considerând-o foarte frumoasă. Totul a decurs ca la carte, până în dimineaţa de după noaptea nunţii când el a avut parte de un şoc!

Frumoasa lui soţie nu era frumoasă deloc de fapt, ci doar acoperită de foarte mult machiaj. El ştia că ea se machiază excesiv, dar nu se aştepta să fie de-a dreptul speriat când o vede naturală.

Iniţial, acesta a sărit terifiat din pat crezând că se află lângă un hoţ, abia după aceea a realizat că era nevasta lui.

Atât de supărat şi trădat s-a simţit, încât a dat-o în judecată pe săraca femeie pentru fraudă şi i-a cerut daune morale în valoare de £13,000.

Nefericitul eveniment poate fi o învăţătură de minte pentru amândoi, pe viitor ea să nu se mai ascundă sub multe straturi de machiaj până când devine de nerecunoscut, iar el… să fie mai atent cu cine se însoară.

Sursa: entertainment.ie

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.