„Porcii bețivi”, o nouă grupare de suporteri în fotbalul românesc. Urmează tricourile cu „Scroafă bețivă”?

„Porcii bețivi”, o nouă grupare de suporteri în fotbalul românesc. Urmează tricourile cu „Scroafă bețivă”?

După „câini”, „lupi” și alte denumiri de necuvântătoare, în rândul suporterilor din fotbalul românesc apare o nouă grupare: „Porcii bețivi”.

Desigur, dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs, mai ales că se întâmplă la UTA, până mai ieri – alaltăieri, unul dintre cele mai respectabile cluburi din țară.

Totul a pornit de la Alexandra Stana, soția lui Dorin Stana – membru în asociația care conduce UTA. Doamna Stana, după partida de la Sibiu, a găsit de cuviință să spună despre suporterii arădeni că se îmbată ca porcii și se fac de râs prin deplasări.

Derapajul soției oficialului de la UTA n-a rămas nesancționat, pe lângă numeroasele critici de pe rețeaua de socializare Facebook suporterii lansând și o linie de tricouri inscripționate „Porc bețiv”. Acestea pot fi achiziționate de la magazinul fanilor, situat între gară și Atrium Mall, la prețul de 50 de lei.

Foto: Arpi Nistor

În final, pentru a nu lăsa loc de discriminare, propunem ca tricourile să fie disponibile și în variantă feminină, acestea urmând să fie inscripționate cu „Scroafă bețivă”.

  1. fufă proastă ar fi mai relevant

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.