UPDATE/ PRĂPĂD, azi noapte, pe DN7! Printre VICTIME, trei COPII şi o FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ (FOTO)

UPDATE/ PRĂPĂD, azi noapte, pe DN7! Printre VICTIME, trei COPII şi o FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ (FOTO)

Şase persoane au fost la un pas de moarte, azi-noapte, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea şoselei, pe DN7, între Pecica şi Nădlac.

În accident au fost răniţi trei copii şi trei adulţi, între care şi o femeie însărcinată. Aceasta din urmă a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Pentru scoaterea şoferului dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Maşina implicată în accident era înmatriculată în Ungaria. Poliţia urmează să stabilească ce anume a dus la producerea accidentului.

Fetiţă rănită grav

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în urma accidentului o fetiţă de 5 ani a fost rănită grav.

În urma cercetării la fața locului, poliţiştii au dat publicităţii următoarele: ˜„Azi noapte, în jurul orei 0,00, un bărbat de 63 de ani, a condus un autoturism pe DN7, în direcția Nădlac, iar la kilometrul 571 + 939 metri a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un pom. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unei minore de cinci ani, rănirea ușoară a conducătorului auto și a altor doi pasageri.
Se continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.