PRĂPĂD, pe DN7! ACCIDENT cu două TIR-uri şi un alt autoturism. Un şofer, GRAV RĂNIT (UPDATE)

PRĂPĂD, pe DN7! ACCIDENT cu două TIR-uri şi un alt autoturism. Un şofer, GRAV RĂNIT (UPDATE)

Un accident în acre au fost implicate două TIR-uri şi un alt autoturism a avut loc în această după-amiază pe DN7, la Milova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, şoferul unuia dintre autotrenuri a fost grav rănit. Pentru scoaterea sa dintre fiarele contorsionate ale cabinei a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Ceilalţi doi şoferi nu au suferit răni care să necesite transportarea la spital.

Circulaţia pe DN7 a fost blocată total în urma accidentului.

UPDATE/ ISU Arad informează că a fost reluată circulaţia rutieră, alternativ, pe un singur sens.

UPDATE 1/ „În jurul orei 16,15, un bărbat de 68 de ani, cetățean maghiar, a condus o autoutilitară pe DN 7, înspre Arad, iar la mm 504+750m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a frânat pentru a reduce viteza, moment în care semiremorca a intrat în derapaj, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă de un cetățean bulgar de 53 de ani. În spatele autoutilitarei responsabilă de producerea evenimentului rutier se deplasa un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Almaș, care a tamponat semiremorca autotrenului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

În urma accidentului, cetățeanul bulgar a fost rănit.

Foto: Iulian Andries

  1. La inceputul articolului, cetateanul maghiar conduce o autoutilitara. Apoi autoutilitara lui se tranforma intr-un autotren a carui semiremorca intra in derapaj!
    Este cam ca si calul lui Vasile, insa complet diferit!

    Raspunde
  2. Update: „a condus o autoutilitară pe DN 7, înspre Arad, iar la mm 504+750m …”.
    Cred ca autorul articolului vrea sa ne testeze vigilenta, cum adica pe DN7 la mm 504??? Pai drumurile astea se masoara in mm?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.