PRE-ELECTORAL: Falcă și IEPURAȘII, scurt teaser despre alegerile locale de la Arad

PRE-ELECTORAL: Falcă și IEPURAȘII, scurt teaser despre alegerile locale de la Arad

Până și într-o comună mai mare cum este Aradul – devenit în mandatele lui Falcă o haltă banală între Timișoara, Oradea și… Deva – funcția de primar naște destul interes. Sau, interese, ca să fim mai exacți.

Așa se face că jupânul tarlalei (un fel de „varză” de Brucsles, în opinia noastră), speriat să nu piardă controlul asupra „șeptelului” pe care-l manevrează cum vrea el de atâta amar de vreme, și-a scos iepurașii la înaintare și i-a pus să candideze la funcția de primar. Așa se face că, pe lângă Fifor, Bîlcea și, probabil, Bibarț, au apărut și alți doritori. Desigur, nu toți sunt iepurași. Dar, unii sunt chiar iepuroi, iar asta e cu atât mai important. Cine sunt aceștia și pe ce electorat se „bat” veți afla tot de pe NewsAr.ro, la momentul potrivit.

Până atunci, dacă tot puteți posta comentarii „la liber”, vă invităm pe voi, dragi cititori, să-i nominalizați pe acești iepurași și iepuroi, nu de alta dar ar fi păcat să nu-i știe lumea și să se piardă în anonimat…

  1. daca nu exista diferente de calibru intre „protagonistii principali” si „iepurasi” de ce n-ar vota lumea „iepurasii”?

    Raspunde
  2. eternul Caba Samuel e unul dintre ei

    Raspunde
  3. Toti sunt iepurasi de fapt. Castiga Bibart!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.