Pretenția fantasmagorică a conducerii UTA-ei a fost taxată de judecători

Pretenția fantasmagorică a conducerii UTA-ei a fost taxată de judecători

Suporter Club UTA a câștigat un prim proces cu Alexandru Meszar și Călin Costea după ce aceștia din urmă au cerut în instanță închiderea magazinul suporterilor „UTA Official Shop”.

Astfel, Asociația Suporter Club UTA a primit zilele trecute o veste bună din partea Curții de Apel București, într-un proces pe care Alexandru Meszar, prin AFC UTA, împreună cu Călin Costea, l-au intentat în vederea obținerii unei ordonanțe președințiale prin care să fie închis magazinul suporterilor „UTA Official Shop”. Instanțele judecătorești au decis însă, definitiv, în favoarea asociației Suporter Club UTA.

„Mai exact, AFC UTA (adică Alexandru Meszar) și Călin Costea au cerut magistraților Tribunalului București emiterea unei ordonanțe președințiale care să închidă magazinul deschis de suporteri pentru suporteri și având ca scop final sprijinirea grupelor de copii și juniori din cadrul Academiei UTA. În luna septembrie Tribunalul București a decis că nu se impune emiterea unei asftel de ordonanțe. În continuare, AFC UTA (adică Alexandru Meszar) a făcut apel la Curtea de Apel București, în încercarea de a întoarce decizia judecătorilor Tribunalului București. Ei bine, în cursul zilei de astăzi, judecătorii Curții de Apel București au respins apelul și astfel magazinul suporterilor, reprezentat și în această speță de către casa de avocatură SIMION & BACIU, va rămâne în continuare deschis. De asemenea, magistrații de la Curtea de Apel București au decis și că apelanta este obligată să plătească 3.550 lei către UTA Official Shop SRL și 3.350 lei către Suporter Club UTA, pentru cheltuielile de judecată. Decizia este definitivă!”, se arată într-un comunicat al Suporter Club UTA.

„Ne bucură cele două decizii, cea a Tribunalului București și cea a Curții de Apel București, iar prin acestea apreciem ceea ce noi știam deja, că adevărul nu poate fi ascuns și că, în cele din urmă, se va face lumină în tot ceea ce înseamnă UTA”, se mai precizează în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.