Prețuri APROAPE DUBLE pentru locatarii unor blocuri! Plătesc ca la CINCI STELE

Prețuri APROAPE DUBLE pentru locatarii unor blocuri! Plătesc ca la CINCI STELE

Deputatul Florin Trupa a condamnat „măsurile cinice ale Guvernului PNL în ceea ce îi priveşte pe locatarii blocurilor ANL” spunând că aceștia ajung să plătească „preţuri de cinci stele”.

„Locatarii blocurilor ANL au devenit bătaia cruntă de joc a guvernului condus de liberali. Chiriaşii acestor locuinţe plăteau până acum o sumă de 350 de lei pe lună. Guvernul Orban a decis, fără a ţine cont de oameni, să mărească valoarea chiriilor la 600 de lei. Decizia de a dubla aproape chiriile locatarilor o consider inumană, o monstruozitate venită din partea unui guvern nociv, care parcă urmăreşte prin orice mijloace să facă rău cetăţenilor acestei ţări”, a declarat Florin Tripa.

„Aceste blocuri au fost înfiinţate de către guvernul PSD, tocmai de a veni în sprijinul tinerilor, cu chirii modice, iar Guvernul PNL a ajuns să le distrugă. Îmi exprim solidaritatea cu locuitorii din Arad, Chişineu-Criş, Ineu, Sebiş, Lipova şi celelalte localităţi din judeţul nostru care locuiesc în aceste blocuri”, a mai spus deputatul social-democrat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.