Prima CONFRUNTARE dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta la TV (INTEGRAL)

Prima CONFRUNTARE dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta la TV (INTEGRAL)

Candidaţii la funcţia supremă în stat Klaus Iohannis (ACL) şi Victor Ponta (USD) s-au confruntat pentru prima dată faţă în faţă în această campanie electorală, la Realitatea TV.

Moderatorul emisiunii a fost Rareş Bogdan.

Cum au răspuns la întrebări, ce au avut să-şi reproşeze şi cine a ieşit în avantaj vedeţi aici:

Sursa: youtube

Loading...
 1. Johannis e un dobitoc incult si icoerent. Exact ca Base , Falca , Iotcu sau Igas , Pistru , Budigoaie si exemplele pot continua

  Raspunde
  • Ma bucur ca exista niste …….neica nimeni ,cu vocabular de haimanale,care -si gasesca sa se ia de inteligenta ascutita a lui Iohannis…..

   Raspunde
   • Inteligenta lui Johannis e ascutita cu tocila. Matracuco…..eu nu candidez , ASA CA AM DREPTUL SA FIU NEICA NIMENI. Matracuco…voteaza-l pe dobitocul de Johannis si du-te in pewla la caini…

    Raspunde
  • Sigur ca e incult,deoarece nu a plagiat!
   A facut facultatea”pe bune”si luat diploma de absolvire”pe bune”!
   Daca era mai inteligent facea 2 sau 3 servicii la curtea parintelui Iliescu si a nemaipomenitului puscarias scriitor Nastase si se alegea cu diploma fara prea mare efort intelectual!
   Ce incult!

   Raspunde
 2. Pardon , INCOERENT

  Raspunde
 3. o declaratie al unui lider , marcant al pnl dupa dezbatere : CORNELIU DOBRIŢOIU, senator PNL: “Domnul Klaus Iohannis categoric că nu e cel mai bun comunicator de pe planetă, dar cu certitudine e un bun gospodar şi un om al acţiunii practice.

  asa ca neamtul , ar face bine sa lase costumul incepand din ziua de luni , sa imbrace salopetele pe care le-a purtat pana acum si sa treaca la lopata , si la impins roaba in folosul cetatenilor din Sibiu . CA ACOLO E LOCUL LUI .

  Raspunde
 4. pacat ca suntem doar doi prin Arad……altufel Falca si Hotcu rau demult istorie

  Raspunde
 5. aradean suta la suta 13 noiembrie, 2014, 11:44 am

  ARADENII NU SUNT COMUNISTI!
  PSD=PCR fara discutie!
  Cei care sustin platforma lui Iliescu si a fiului sau,categoric sunt “vinituri”prin Arad,sau”fripturisti”.
  Credeam ca pot exista schimburi de opinie si fara jigniri, insa m-am inselat;asemenea falnicului Ponta, tot Basescu e de vina si pentru atitudine si vocabular,nu-i asa?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.