Prima ședința a CLM la care a participat Călin Bibarț în calitate de primar. Ce proiecte au votat consilierii

Prima ședința a CLM la care a participat Călin Bibarț în calitate de primar. Ce proiecte au votat consilierii

Consilierii locali s-au reunit marţi, 16 iulie 2019, în sedinţa ordinară a lunii iulie.

Din cele 21 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, cel referitor la Regulamentul de organizare şi funcţionare al  Filarmonicii  de Stat Arad a fost amânat pentru o şedinţă viitoare.

Dintre proiectele aprobate municipalitatea amintește de Regulamentul de organizare şi funcţionare a sistemului de administrare a parcărilor cu plată amenajate pe domeniul public, acordarea ajutorului cu titlu de subvenţie către CET Hidrocarburi, pentru acoperirea diferenţei de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei şi nu în ultimul rând, un alt proiect aprobat a fost cel referitor la încheierea unui acord cadru cu SC Recons SA  pentru servicii de salvare, servicii de prim ajutor, servicii de curăţenie şi de întreţinere tratare a apei din Bazinul de Polo. Tot azi a fost aprobată şi o mai veche propunere a primarului Călin Bibarţ, de schimbare a denumirii străzii Pădurii în strada Prof. dr. Aurel Ardelean.

„Este un minim gest pe care comunitatea arădeană îl face în memoria domnului prof.dr. Aurel Ardelean, cu atât mai mult cu cât corpul principal al universităţii îşi are sediul pe acea stradă. A fost dorinţa noastră, a tuturor consilierilor, ca în  numele arădenilor să ne arătăm respectul, recunoştinţa şi omagiul unei persoane care a lăsat ceva în urma sa, în acest oraş şi foarte important, în educaţia, mentalul şi intelectualul multora dintre tinerii de azi”, spune edilul Călin Bibarț.

Şedinţa ordinară de azi a fost şi prima la care Călin Bibarţ a participat în noua sa calitate de primar al municipiului Arad.

 „Le mulţumesc consilierilor locali, indiferent de culoarea politică, pentru faptul că au votat aceste proiecte.  Mergem mai departe, încercând atât cât putem, cu bugetele pe care le avem la dispoziţie, să facem un pic mai bine, un pas înainte, astfel încât cetăţenii să simtă că există bunăvoiţă şi amabilitate, atât din partea mea cât şi a consilierilor, a declarat Călin Bibarţ, în încheierea şedinţei ordinare.

 

 1. cand terminati centura? centura actuala trece prin oras de vreo 20 ani si voi va faceti ca nu vedeti, cand scoateti centura din mijlocul cartierului Gai? conform indicatoarelor raspandite prin Gai cartierul se afla in ZONA B, nu sunteti in stare sa scoateti centura pe camp!! de 20 ani trece prin Gai iar cetatenii isi platesc taxele si impozitele degeaba, sa va fie rusine la toti, sunteti penibili

  Raspunde
 2. ce ati aprobat? nimicuri, de 20 ani nu sunteti instare sa scoateti centura pe camp, de aia ii spune centura pentru ca ocoleste orasul pe camp, in Arad ocoleste prin mijlocul cartierului Gai, ca la noi nicaieri

  Raspunde
 3. Bibart e un papitoi trompeta lui Falca.

  Raspunde
 4. Proiectele lui Falca !!! De aceia este nevoie sa promoveze doar obedienti !!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.