Primari din zona Szeged în vizită la Primăria Arad. Despre ce s-a discutat

Primari din zona Szeged în vizită la Primăria Arad. Despre ce s-a discutat

Viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar a primit marți, 12 noiembrie 2019, în sala Regele Ferdinand vizita unei delegații din zona Szeged, județul Csongrád, Ungaria.

Oaspeții maghiari, în marea lor majoritate primari, au reprezentat Asociația Localităților din zona Szeged (Szegedi Kistérség Többcélú Társulása), organism cu personalitate juridică, la care au aderat  un număr de 15 localități. La Arad, au fost prezenți reprezentanții a 11 dintre acestea. Concret este vorba despre localitățile Zsombó, Szatymaz, Domaszék, Röszke, Algyő, Deszk, Petőfiszállás, Kübekháza, Tiszasziget, Klárafalva, Ferencszállás.

Viceprimarul Levente Bognar a prezentat delegației maghiare câteva aspecte importante din istoria municipiului Arad, punctând totodată diversitatea culturalăce caracterizează orașul nostru, dar a vorbit și despre situația economică din această zonă.

La rândul ei, delegația maghiară a manifestat un interes deosebit față de relația actuală a autorităților locale cu cele centrale, dar în egală măsură au adresat și întrebări ce țin de politicile economice din zonă, informează Primăria.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.