Primăria afișează lista cu persoanele care vor primi locuințe sociale

Primăria afișează lista cu persoanele care vor primi locuințe sociale

Primăria Municipiului Arad anunță că în perioada 6 – 12 octombrie va afișa lista de priorități pentru obținerea unei locuințe sociale.

Potrivit reprezentanților municipalității, punctajul a fost calculat în baza Hotărârii Consiliului Local nr.52/04.03.2016, cu privire la aprobarea criteriilor de punctare pentru soluționarea cererilor de locuințe sociale, aprobarea formularului de înscriere pe lista de priorități și actele justificative pentru întocmirea dosarului.

„Eventualele contestații se pot depune în termen de cinci zile lucrătoare, începând cu data de 11.10.2016. Contestațiile se soluționează în termen de cinci zile lucrătoare de la data înregistrării acestora de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale. Listele finale după soluționarea contestațiilor se supun aprobării Consiliului Local al Municipiului Arad, urmând ca după aprobare să fie afișate la sediul Primăriei Municipiului Arad”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

De remarcat, că atribuirea locuințelor se asigură în ordine descrescătoare a punctajului de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

„Locuința atribuită nu poate fi refuzată decât în condițiile în care se renunță și la dreptul locativ astfel câștigat. Vor avea prioritate la obținerea unei locuințe, persoanele/familiile evacuate din imobilele retrocedate foștilor proprietari, aflate pe lista de priorități întocmită în baza Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr.117/2007 privind stabilirea criteriilor pentru ordinea de prioritate a repartizării locuinţelor din fondul locativ de stat, familiile care îndeplinesc condiţiile prevăzute de O.U.G. nr. 40/1999”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.