Primăria Arad a oferit unei firme intermediare un contract de publicitate de peste 600.000 de EURO

Primăria Arad a oferit unei firme intermediare un contract de publicitate de peste 600.000 de EURO

Primăria Municipiului Arad (sau Municipiul Arad, ca să respectăm titulatura corectă) a achiziţionat servicii de publicitate în presa scrisă şi online, printr-un contract cadru în valoare de 2.883.200 de lei.

Beneficiară este o firmă de publicitate din Arad (Webo Printshop SRL) despre care nu ştim să deţină ziare tipărite sau online, deci este vorba despre o societate intermediară, în conturile căreia vor intra peste 600.000 de euro. Banii sunt destinaţi publicării anunţurilor Municipalităţii în presa scrisă şi online.

Contractul, pentru servicii de publicitate în presa scrisă și online, a fost semnat în data de 25 aprilie 2019. Achiziţia s-a desfăşurat prin SEAP, cu un singur ofertant.

Aşa cum era de aşteptat, reacţiile nu au întârziat să apară:

Falcă e candidat la europarlamentare, aparent pe loc eligibil.Falcă e primar la Arad.Primăria Arad atribuie, pe 19…

Publicată de Alexandru Cristorian pe Luni, 20 mai 2019

  1. Rusine olteanului demolator ”dottore” falca !

    Raspunde
  2. Bai ziaristi de 2 lei. Daca nu stiti ca firma e in curte la Verbita si e combinatia lu’ Verbita cu Cosmin Brola si Falca sunteti niste papagali. Firma ii face gratis toate bannerele si printurile pentru Falca si acum isi face rezerve pentru campania de la prezidentiale so locale unde Faraonul trebuie sa aiba totul gratis. Ii va oferi lui Johannis fara numar , fara numar ca sa fie bagat in seama de neamtu’ care il trateaza cam rece si sa fiesustinut la locale daca da chix la europarlamentare.
    Daca merge la europarlamentare atunci banu’ se imparte fifty/fifty. 50% Falca, 50 % baietii cistigatori.
    Firma n-are nici-o treaba cu publicitatea prin presa si un contract de 600000 EURO dat cu un singur ofertant suna ca dracu’ da’ nimeni nu se „sesizeaza” ca e suma prea mare. La maruntisuri de 100 de EURO cu saraci se baga toti vitejii de procurori.

    Raspunde
  3. Legile lui peste prajit.

    1 – Cum poate o firma care nu are acest obiect de activitate sa publice asa ceva pe SEAP ?

    2 – Cum i-si permite o primarie, cu un buget pana la urma platit din banii nostrii, sa acceseze o oferta de la o societate care nu are servicii de publicitate în presa scrisă şi online. Este foarte clar ca, daca ar fi mers la sursa, direct catre cei care fac acest lucru, totul ar fi fost mult mai ieftin. Dar nu s-ar mai fi sifonat banii.

    3 – Cum i-si permit cei in masura sa vegheze la respectarea legilor sa inchida ochii la asa ceva, la o achizitie facuta clar cu dedicatie.

    Raspunde
  4. Face, că poate. Dacă din 2015 nimic nu li se-ntâmplă celor din PDL care au tocat la foc automat banii, de ce nu ar continua? Așa că n-aveți decât să-l votați pe el și pe Iohannis până terminați tușul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.