Primăria Bârzava, afacere DUBIOASĂ cu o FIRMĂ DE APARTAMENT din București

Primăria Bârzava, afacere DUBIOASĂ cu o FIRMĂ DE APARTAMENT din București

Administrația comunei Bârzava este arătată cu degetul după ce a încheiat un contract cu o firmă de apartament din București, Antrepriza Construcţii Edilitare SRL, care în doar 10 luni a câștigat contracte de milioane de lei cu statul.

Contractul, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei, vizează reabilitarea şi extinderea sediului Primăriei. Lucrarea propriu-zisă ar fi fost sucontractată și ar fi executată, de fapt, de o firmă considerată „de casă”, adică de o societate care a mai avut contracte cu administrația comunei Bârzava condusă de primarul Gabriel Faur.

Este și motivul pentru care se nasc, firește, întrebări, mai ales că Primăria Bârzava nu este la prima afacere dubioasă. Este încă vie în memoria localnicilor afacerea cu coșurile de gunoi după modelul celei de la Archiș, încheiată tot cu o firmă din București și sfârșită prost pentru buzunarele locuitorilor comunei, din banii cărora trebuie achitați aproape 170.000 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată în valoare de alte câteva mii de lei.

Referitor la lucrările de reabilitare şi extindere a sediului Primăriei, trebuie spus că a venit vremea rea iar imobilul nu are încă acoperiș…

Foto: Arhiva

  1. sa fim seriosi. nu ne mai mira nimic la Barzava. asta e probabil un mizilic pe langa altele de care nu se stie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.