Schimbare MAJORĂ în centrul Aradului. Ce măsură au luat autoritățile (FOTO)

Schimbare MAJORĂ în centrul Aradului. Ce măsură au luat autoritățile (FOTO)

Mulți arădeni se plâng de faptul că orașul lor a ajuns unul trist.

Centrul, în loc să fie un loc unde să te plimbi cu drag și cu mândrie, este total opusul. Second hand-uri, „păcănele”, vitrine sparte, foarte multe spații goale, de închiriat, precum și, evident, clădirile care se prăbușesc peste trecători, toate alcătuiesc un peisaj trist al unui oraș care are foarte mult potențial.

Primarul Călin Bibarț susține că vrea ca Aradul să aibă un aspect civilizat, motiv pentru care a luat o serie de măsuri. Printre acestea se numără și recondiționarea stâlpilor de iluminat public, dar și a celor de pe bulevard, care erau acoperiți cu straturi de afișe și postere rupte și decolorate de vreme.

„Continuând acțiunile de redare a aspectului civilizat în Arad și pentru a crea o imagine adecvată a bulevardelor şi a străzilor din municipiu, am demarat lucrările de revopsire a stâlpilor ce fac parte din infrastructura reţelelor de alimentare cu energie electrică şi iluminat public. Lucrarea este una de amploare, dar dorim ca alături de celelalte lucrări care vizează imaginea unui oraș ce îmbină fericit tradiția și modernismul și aceasta să fie una benefică pentru un oraș pe care îl iubim cu toții”, spune edilul. 

„Am reușit finalizarea acțiunii de recondiționare a emblematicilor stâlpi de afișaj ai Aradului, parte din imaginea istorică a Aradului, o imagine pe care o dorim integrată în eforturile de modernizare ale orașului”, susține Călin Bibarț.

  1. Apreciez această acțiune prin care Aradul devine ceva mai curat.Sugerez căutarea și somarea proprietarilor stațiilor de transformare, pe raza cărora sunt amplasate stațiile de oprire ale tramvaielor de pe bulevardul Revoluției,să facă curat pe proprietate.Acum aceste stații arată mizerabil,urâțind fața orașului.nu cred că ar fi mare lucru.Operațiunea se poate face rapid,cu costuri minime.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.