Primăria în război cu rozătoarele. Începe acțiunea de deratizare pe domeniul public

Primăria în război cu rozătoarele. Începe acțiunea de deratizare pe domeniul public

Primăria Arad anunță că astăzi, 17 septembrie, sunt desfășurate lucrări de deratizare  pe domeniului public și privat al municipiului.

Produsul utilizat în cadrul lucrărilor de deratizare este Varat Block, sub formă de momeală (cuburi cerate), produs certificat pentru Autorizare de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională pentru Produse Biocide. Tratamentul va fi aplicat în zona parcurilor, scuarurilor, platformelor gospodărești, zonelor canalelor de colectare a apei pluviale, etc. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, termenul de executare a lucrărilor va fi decalat.

„Pentru eficiență, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public cât și pe domeniul privat, motiv pentru care facem apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze tratamente de deratizare pe proprietăți, clădiri, în subsolul blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public al Primăriei Municipiului Arad”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.