Primarul comunei Vladimirescu, acuzat de „ILEGALITĂȚI SERIOASE”

Primarul comunei Vladimirescu, acuzat de „ILEGALITĂȚI SERIOASE”

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, denunţă „o nouă ilegalitate a administraţiei liberale din Vladimirescu”.

Una deosebit de gravă căreia i-au căzut victimă cetăţenii celor trei cartiere private amplasate la limita comunei, susține Kempf.

„Administraţia Crişan nu este doar neperformantă şi opacă nevoilor comunităţii, ci comite şi ilegalităţi serioase, de natură să prejudicieze cetăţenii. Totul a debutat prin decizia sa de a institui o taxă pe care a denumit-o «contribuţie infrastructură» ce a impus-o locuitorilor din cele trei cartiere private. De bună credinţă, oamenii au plătit cei 500 Euro pretinşi de administraţia liberală locală. Doar că, văzând cum stau lucrurile locatarii au decis să denunţe în instanţă această decizie şi taxa în sine, bazându-se pe faptul că primarul Crişan nu a mişcat un deget pe linie de infrastructură în aceste zone. Nu asfalt, nu gaz, nu canalizare, curent electric sau iluminat public. Cu alte cuvinte, Crişan nu a realizat nicio facilitate pe linie de infrastructură în cele trei cartiere. Cum era de altfel previzibil, instanţa a dat câştig de cauză reclamanţilor, considerând taxa drept ilegală iar demersul primarului o manifestare a excesului de putere, adică o supracenzură, cum se arată în sentinţa tribunalului. Dincolo de caracterul imoral şi de nelegitimitatea acestui bir instituit de Ioan Crişan se naşte în mod clar întrebarea : Cum, când şi din ce fonduri va restitui primarul toţi banii deja încasaţi de la cetăţeni. Şi nu sunt deloc puţini, nici banii, nici cetăţenii”spune consilierul local Francisc Kempf, preşedintele PSD Vladimirescu.

 

  1. Ehehei,asta e nimica!De exproprierile de 3 lei metru patrat nu zice nimic?Dar de terenurile vândute pe euroi?Sa nu mai vorbim de oamenii tarati în tribunal carora a vrut sa le fure pământul!Într-un cuvânt crotal de Texas!Vai de el când nu mai poate fura!

    Raspunde
  2. GIGI vorbesti timpenii .Neamtu nu stie nici el ce vorbeste.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.