Primarul Gheorghe Falcă îi transmite lui Mircea Purcaru că trebuie să părăsească funcția de manager de la ANIF

Primarul Gheorghe Falcă îi transmite lui Mircea Purcaru că trebuie să părăsească funcția de manager de la ANIF

Gheorghe Falcă a declarat public că Mircea Purcaru, co-președinte ALDE Arad, trebuie să renunțe la funcția sa de manager de la ANIF din cauză că nu s-a ocupat de situația canalului Mureșel.

Primarul a spus: „O să încerc odată cu schimbarea guvernului să facem toate demersurile pentru ca cei de la ANIF să realizeze corect întreținerea canalului Mureșel. Și, evident, spun și instituțional ceea ce spun public, domnul Purcaru trebuie să părăsească funcția respectivă pentru că nu au reușit până acum să raspundă solicitării Primăriei de a prezenta exact care sunt suprafețele canalului și ceea ce dorește să realizeze dânsul în calitate de manager politic peste ANIF cu referire la acest canal.”

„L-aș invita să facă o plimbare pe canalul Mureșel, să ajungă în Confecții să se întâlnească cu oamenii și atunci să-și evalueze modul în care și-a realizat dânsul activitatea de la ANIF”, a mai precizat Falcă.

 

  1. Si eu te invit Falca sa te uiti la canalul de langa Lidl din Aradul nou, o sursa de infectii si boli pe langa care treci zilnic si nu o vezi. Te invit totodata sa iti depui demisia pentru neregulile din cluburile din Arad costatate de ISU si pentru care ai semnat autorizatii de functionare. Si nu uita, hotul striga prinde hotul. Deja vrei sa furi si functia de la ANIF oentru clientela PNL. Nici macar o zi nu ai avut decenta sa astepti? Oamenii nu au iesit in strada ca sa sustina PNL, ci ca sa scape de corupti ca tine.

    Raspunde
  2. doar dreptate vrem, 19 noiembrie, 2015, 1:09 pm

    Ha,ha,ha…
    Taceti mai bine dracului din gura.
    Toti directorii de la ANIF erau paralel cu sistemul de irigatii.(horticultor,drumar ,soldat )
    Toti au fost numiti politic si NU au mai plecat de la ANIF.
    La ANIF este un birou numai cu fostii directori. Daca va fi schimbat Purcari , va ramane tot la ANIF si va completa Biroul deja existent al directorilor cu salarii de peste 4500 lei/luna , care nu fac ABSOLUT NIMIC, dar primesc luna de luna banii publici ,?
    Intreb si eu ….. deoarece sunt contribuabil si acesti neprofesionalisti sunt platiti si din banii mei ”

    Raspunde
  3. l-as ruga pe d-nul primar Falca sa mai calce si pe ruinele fotei fabrici de zahar si in spatele acesteia pe Malul Muresului la nr 10-38 aflate la nici 10 minute de mers pe jos de zona centrala a Aradului si sa ne spuna si noua cand si cum va asana aceasta halda de GUNOI.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.