PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Românii din Viena au dăruit cadouri copiilor nevoiaşi din Arad şi Chişineu Criş (FOTO)

PRIMIM SPRE PUBLICARE/ Românii din Viena au dăruit cadouri copiilor nevoiaşi din Arad şi Chişineu Criş (FOTO)

Biserica Sfântul Antonie din Viena desfăşoară o bogată  activitate cultural-misionară și social-caritabilă în această perioadă a postului Nașterii Domnlui. Comunitatea românească  din cadrul parohiei s-a implicat, sub coordonarea Părintelui Paroh Ioan Moga, în proiectul „shoebox”, de strângere de cadouri de Crăciun pentru copiii nevoiaşi din Județul Arad. Proiectul „shoebox”, ce devine treptat internațional, este o atitudine voluntarială prin care se dorește să se aducă un zâmbet pe chipurile acelor copii care nu au totdeauna posibilitatea să se bucure de Crăciun, așa cum o fac copiii în genere.

Beneficiarii acestor daruri din inimă au fost copiii din municipiul Arad și oraşul Chișineu Criș. Darurile au fost împărțite în perioada 9 – 12 decembrie 2015.

În numele familiilor care s-au bucurat de aceste daruri doresc să felicit organizatorii proiectului „shoebox” în Austria (D-na Mădălina Cibu), mulțumind, totodată, Preacucernicului Părinte Ioan Moga pentru că, împreună cu credincioșii parohiei Sf. Antonie cel Mare din Viena, au adus bucurie copiilor de acasă, de sărbătoarea bucuriei, Nașterea Pruncului Iisus.

Arhim. Teofan Mada, vicar-eparhial, coordonator de proiect

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.