Primul partid care și-a anunțat candidatul la funcția de primar al Aradului la alegerile de anul viitor

Primul partid care și-a anunțat candidatul la funcția de primar al Aradului la alegerile de anul viitor

PSD Arad, prin vocea președintelui Mihai Fifor, a anunțat cine este candidatul partidului la funcția de primar al Aradului la alegerile locale de anul viitor.

„Ieri, la sedinta Biroului Politic Judetean, am invitat toti presedintii de Organizatii locale din municipiu. A fost o intalnire axata pe pregatirea Organizatiei municipale pentru anul electoral 2024, astfel incat obiectivele propuse pentru municipiu sa poata fi atinse: castigarea Primariei Arad cu viceprimarul Ilie Chesa si majoritatea in Consiliul local municipal. Totodata, s-a decis organizarea Conferintei Municipale de alegeri pentru data de 27 iulie 2023”, a anunțat Mihai Fifor.

La rândul său, Ilie Cheșa a anunțat că a fost validată înscrierea a peste 900 de noi membri în Organizația Municipală PSD Arad.

„În această seară (n.r. – aseară), Biroul Permanent Județean al PSD Arad a validat peste 900 de membri noi, care fac parte din organizația municipală. Totodată, au fost validați 82 de președinți ai organizatiilor locale din cadrul Organizației municipale PSD Arad”, a declarat Ilie Cheșa.

Cei doi au mai anunțat că în data de 27 iulie vor avea loc alegerile pentru stabilirea noii conduceri a Organizației Municipale a partidului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.