PRINS la FRONTIERĂ în timp ce conducea un autoturism NEÎNMATRICULAT

PRINS la FRONTIERĂ în timp ce conducea un autoturism NEÎNMATRICULAT

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care venea din Franţa şi care conducea un autoturism marca Mercedes, radiat din circulaţie de autorităţile germane.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat la intrarea în ţară, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Ioan A, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Hunedoara, conducând un autoturism marca Mercedes, cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi documentele autoturismului. Acesta a prezentat un certificat de înmatriculare şi o carte de identitate eliberate de autorităţile germane. Existând suspiciuni asupra autenticităţii documentelor şi a plăcuţelor de înmatriculare, politiştii de frontieră au demarat cercetările.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul a fost radiat din circulaţie din Germania în data de 16.12.2014.

Pentru a se justifica, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat autoturismul în luna februarie 2015 din Franţa şi cu această ocazie a primit documentele. Bărbatul susţine că nu avea cunoştinţă de faptul că autoturismul este radiat din circulaţie.

Drept urmare, poliţistii de frontieră arădeni s-au sesizat faţă de fapta de conducere pe drumurile publice a unui autoturism radiat din circulaţie, neînmatriculat şi cu numere false, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  1. Cât de mare poate fi o problemă astfel incat sa ajungi sa abandonezi, sa renunți la visul tău și te resemnezi cu o viață de muncă?

    Cele mai multe dintre problemele care se întâmplă în viețile noastre nu sunt atât de mari.

    Nu poti intra in afacerea de aur   Emgoldex   sau  Swissgolden   pentru ca este prea scump?, 

    acum poti cu doar 24 de dolari.

    Oferta speciala: pentru cei ce intra direct cu mine sau cu cei din grupul meu le ofer in mod gratuit Sistemul de Duplicare care te va ajuta sa-ti construiesti reteau o singura data fara sa-ti mai cada.

    Da clic in urmatorul link:

    http://opengoldexromania.blogdiario.com/1439329211/

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.