PRINS LA FRONTIERĂ în timp ce încerca să introducă ILEGAL în țară bunuri în valoare de peste 40 000 de lei

PRINS LA FRONTIERĂ în timp ce încerca să introducă ILEGAL în țară bunuri în valoare de peste 40 000 de lei

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit și confiscat bunuri în valoare de 45.000lei, pe care un teleormănean a încercat să le introducă în țară fără documente legale.

„În data de 10.05.2017, orele 11.30, la punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la controlul specific, cetăţeanul român A.S., în vârstă de 38 ani, care conducea un autoturism marca «Mercedes» înmatriculat în România, cu care tracta o platformă pe care se afla un microbuz înmatriculat în Spania. Împreună cu acesta, în autoturism mai călătorea și cetățeanul român Vali R., din judeţul Teleorman. La controlul de frontieră, poliţiştii au descoperit în compartimentul marfă al microbuzului care se afla pe platformă diverse bunuri (unelte de grădinărit și de uz casnic, motoare de barcă, etc.), bunuri care în urma cercetărilor a rezultat că aparțin lui Vali R. Bărbatul a recunoscut că bunurile sunt ale sale, dar nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea”, informează reprezentanții IJPF Arad.

Toate bunurile, în valoare de 45.000 lei, au fost ridicată în vederea confiscării, iar Vali R. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.500 de lei pentru efectuarea de activităţi de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor legale.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.