Problema drumului Arad – Șiria, dezbătută din nou. Care sunt concluziile

Problema drumului Arad – Șiria, dezbătută din nou. Care sunt concluziile

În cadrul unei dezbateri pe tema drumului Arad – Horia – Șiria, responsabilii din Consiliul Județean Arad si Primăria Vladimirescu au oferit cetățenilor, în locul realizărilor, promisiuni electorale și sugestii cu privire la partidul pe care ar trebui să îl voteze, spun cei de la USR Arad.

Sâmbătă a avut loc la Horia o întâlnire având ca temă problemele drumului Arad-Șiria și a altor drumuri din județ. Acestea se găsesc într-o stare avansată de degradare, punând în pericol siguranța participanților la trafic. Conducerea CJA le-a povestit cetățenilor dezamăgiți si revoltați cum nu se poate rezolva problema acestor drumuri, cum alții sunt de vină. Cei prezenți nu au auzit altceva decât văicăreală, deviere de la subiect, campanie și promisiuni electorale, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

După cum bine știm cu toții, problema drumului Arad-Horia-Șiria persistă de foarte mulți ani. Astăzi, președintele și vicepreședintele CJ Arad, responsabili de situația acestui drum, dau vina pe diverse autorități ale statului. Ce omit să spună ei oamenilor este faptul că în perioada 2012-2014, partidul pe care îl reprezintă, împreună cu PSD – acum la guvernare – au condus România. În tot acest timp de ce nu s-a făcut nimic pentru a rezolva această problemă, de care se lovesc cetățenii din Horia și nu numai, în fiecare zi? Deși au gestionat drumurile județene întreaga perioadă de după revoluție, cei care ar trebui să asigure cetățenilor condiții sigure pentru circulație le servesc în schimb justificări și scuze, dublate de aceleași promisiuni. Oamenii sunt sătui și doresc fapte, nu vorbe. E vremea de schimbare, avem nevoie de adevărați profesioniști la conducerea instituțiilor statului, declară Artur Brădean, președintele USR Vladimirescu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.