Probleme în cadrul PNL Arad?! Membrii partidului, bănuiți că nu se mai înțeleg

Probleme în cadrul PNL Arad?! Membrii partidului, bănuiți că nu se mai înțeleg

Consilierul judeţean Adrian Butunoi (PSD) consideră că eliminarea lui Sergiu Bîlcea din Adunarea Generală a Asociaţilor la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare este un semn clar al faptului că vicele CJA a intrat in dizgraţia şefilor săi de partid.

Eşecurile pe linie administrativă şi lipsa de experienţă a lui Bîlcea, au făcut ca acesta să fie scos din ADI Apă-Canal, spune Butunoi.

„Cionca şi Falcă s-au săturat de Sergiu Bîlcea. E clar că acţiunile acestuia, din ultima perioadă, aduc prejudicii de imagine PNL-ului, iar acest lucru nu a rămas netaxat. Ca urmare, Iustin Cionca a dat o dispoziţie de revocare a vicepreşedintelui CJA de la ADI Apă-Canal. Faptul că Sergiu Bîlcea este depăşit în foarte multe situaţii nu mai miră pe nimeni, însă mă uimeşte faptul că acesta a primit aceste responsabilităţi tot din partea PNL-ului, deşi nu avea experienţă în administraţie. Cel mai probabil Sergiu Bîlcea va fi dat afară şi de la ADI Deşeuri, întrucât Cionca şi Falcă îşi manifestă nemulţumirea faţă de activitatea acestuia. Sergiu Bîlcea are în subordine drumurile judeţene, care sunt praf, dar şi răspunderea pentru anumite proiecte bazate pe fonduri europene şi guvernamentale referitoare la modernizarea unor tronsoane din judeţ. Sunt proiecte care stau cu finanţarea la «uşă», însă ritmul lent în care acestea avansează ridică semne de întrebare asupra capacităţilor lui Sergiu Bîlcea. În plus, pentru ca totul să fie limpede, în dispoziţia dată de Iustin Cionca se arată că în cazul în care şeful CJA este în concediu, locul acestuia în Adunarea Generală a ADI Apă-Canal va fi luat de Gheorghe Stoian, adiministratorul judeţului. Practic Sergiu Bîlcea este tras pe linie moartă din cauza incompetenţei de care a dat dovadă”, spune Adrian Butunoi, consilier judeţean al PSD Arad.

 

  1. Gargara cu apa calaie , cat e Gianinoasa la influenta … Sergiulica- frunte-ngusta , ramane in cerc !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.