Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, Doctor Honoris Causa al UAV

Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, Doctor Honoris Causa al UAV

Universitatea  „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad va conferi titlul de Doctor Honoris Causa prof.univ.dr. Ovidiu Predescu, teoretician și practician de marcă al Dreptului în România.

Ceremonia de decernare a titlului va avea loc vineri, 17 martie, de la ora 11 în Sala Senatului (clădirea UAV situată pe Bd.Revoluției nr. 77).

„Este o onoare să-l primim în comunitatea academică a universității noastre pe distinsul Profesor Ovidiu Predescu, un model de integritate și profesionalism. Domnia sa și-a adus contribuția la dezvoltarea științelor juridice, a avut un rol definitoriu în formarea profesioniștilor dreptului românesc fiind una dintre cele mai avizate voci în domeniul juridic”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Din comisia de Laudatio, condusă de președintele Senatului UAV, prof. univ. dr Radu Ioan, fac parte: prof. univ .dr. Ciucă Liviu-Bogdan, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, președintele Academiei de Științe Juridice din România; prof. univ. dr. Duțu Mircea, Universitatea Ecologică din București, director al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” din cadrul Academiei Române; prof.univ.dr.habil. Duvac Constantin, Universitatea Româno-Americană din București, președintele Asociației Române de Științe Penale și prof.univ.dr. habil. Iancu Elena-Ana, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, președintele Secției 3- Metodologia investigării infracțiunilor din cadrul Asociației Române de Criminalistică.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.