Profețiile îngrozitoare făcute de Baba Vanga

Profețiile îngrozitoare făcute de Baba Vanga

Predicțiile făcute de-a lungul timpului de Baba Vanga s-au adeverit, transformând-o în cea mai mare prezicătoare din lume. Fie că s-au referit la vieţile private ale oamenilor sau la viaţa politică, spusele Babei Vanga s-au făcut auzite peste mări și țări, astfel că faima ei ajunsese atât de mare, încât oamenii care veneau să-i ceară ajutorul stăteau cu zilele în jurul casei, până le venea rândul să intre.

Vanghelia Pandeva Dimitrova, poreclită Baba Vanga, s-a născut prematur, pe 31 ianuarie 1911, însă a reuşit să-şi revină şi a crescut ca orice alt copil normal.

La vârsta de 11 ani, a trecut printr-un moment care i-a schimbat viaţa. O furtună de vânt puternic, iscată din senin, a luat-o pe sus şi a târât-o departe pe câmp. A fost găsită după multe căutări, cu ochii plini de praf şi de nisip. Nici o încercare de vindecare nu a avut succes, aşa că în scurt timp și-a pierdut vederea.

În anul 1925, Vanga a fost dusă în Serbia, la o casă pentru orbi, petrecându-şi trei ani acolo învățând alfabetul Braille. Intoarsă acasă, doctorul a diagnosticat-o cu pelurezie şi i-a spus că va muri dacă nu se va îngriji, însă Vanga s-a îngrijit cu leacuri băbeşti şi şi-a revenit. Apoi a început să trateze şi alţi oameni, alegându-se cu porecla de „Baba Vanga”. Capacitatea de a vedea ce leacuri i se potrivesc unui bolnav şi de a inventa licori pe bază de plante a fost primul ei dar.

În anul 1941, Vanga s-a mutat în Petrici unde a prevăzut intrarea Bulgariei în război. Vestea s-a dus departe şi la data de 8 aprilie 1942, însuşi regele Boris al III-lea al Bulgariei i-a făcut o vizită. Vanga l-a avertizat că Bulgaria nu trebuie să intre în al Doilea Război Mondial, însă Bulgaria s-a alăturat armatei lui Hitler şi a fost aproape de a fi dezmembrată.

În timpul războiului, Vanga şi-a dezvoltat capacitatea de a vedea unde sunt şi ce se întâmplă cu oamenii plecaţi pe front şi capacitatea de a intra în legătură cu spiritele lor. Înainte de a sosi veştile, ea anunţa cine a murit şi pe unde se aflau cei care nu trimiseseră veşti de mult timp.

Nepoata ei, Vanga Krassimira Stoianova, îşi aminteşte cum vorbea Baba Vanga cu morţii. „Mai întâi, simţea o arsură în vârful limbii. Apoi, nu mai era ea. Cât vorbea cu sufletele celor decedaţi, nu se mai putea vorbi cu ea. Nu era uşor. În jurul omului care venea pentru a contacta o persoană decedată roiau multe suflete ale morţilor din familia acestuia. Baba Vanga spunea că se simte ca o poartă pentru spirite. Când un spirit nu-i răspundea, nu insista, spunând că a urcat „mai sus” si nu trebuie rechemat”.

În plus, a început să prevadă şi rezultatul unor bătălii. A devenit atât de cunoscută, încât a trebuit să-şi ia o altă casă, în Rupite, pentru a primi vizitatorii.

De-a lungul timpului, Vanga a fost vizitată şi de importanţi şefi de state, care i-au cerut sfaturi. S-a vehiculat, de-a lungul vremii, că printre cei care apelau la sfaturile ei s-ar fi numărat şi cuplul Ceauşescu.

Înainte de a muri, la 11 august 1996, dată pe care şi-a prevăzut-o cu exactitate, se spune că ar fi transmis darul său asupra unei fetiţe oarbe din Franţa, care avea aproximativ vârsta când orbise ea, 10-11 ani.

Înainte să-și dea duhul, Baba Vanga a lăsat cu limbă de moarte ca atât casa ei din Petrici, cât şi cea din Rupite, unde primea oamenii care îi cereau ajutor, să devină muzeu, încredinţată fiind că acolo se aflau energii pozitive, care puteau să vindece oamenii bolnavi.

Casele au devenit muzeu, dar nu este permis nimănui să intre acolo.

Printre predicțiile făcute de Baba Vanga înainte să moară se numără faptul că în 2014 majoritatea oamenilor de pe Pământ vor avea cancer de piele, în 2018 China va deveni noua putere mondială, în 2025 Europa va fi pustiită, iar din 2076 lumea va fi condusă din nou de comuniști.

Foto: nekropole.info

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.