PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni

PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni

În următoarele două săptămâni, vremea se va menţine caldă, înregistrându-se 17-20 de grade în unele zone ale ţării.

În Banat, în primele zile ale intervalului, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie, astfel că se vor înregistra medii regionale ale temperaturilor maxime de 15…17 grade şi ale celor minime de 7…9 grade.

Spre finalul primei săptămâni, valorile termice vor scădea şi, deşi vor avea uşoare variaţii de la o zi la alta, se vor menţine în jurul mediilor climatologice specifice până la sfârşitul perioadei de referinţă, cu maxime termice de 10…12 grade şi minime de 2…5 grade.

Vor fi ploi slabe sau burniţe cu caracter local la începutul intervalului, dar și după data de 17 noiembrie.

În Crişana, intervalul va debuta cu o vreme mult mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii noiembrie, astfel că vor fi, în medie regională, temperaturi maxime de 14…16 grade şi minime de 6…8 grade.

Spre sfârşitul primei săptămâni de prognoză, se va produce o răcire a vremii, dar valorile termice nu vor scădea sub limita climatologic specifică perioadei, fiind estimate, până spre finalul intervalului de referinţă, maxime termice de 9…12 grade şi minime de 2…4 grade, medii regionale.

Se vor semnala local burniţe sau ploi slabe la începul intervalului și din nou după data de 17
noiembrie.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.