Un bărbat este suspectat că A FURAT nişte HAINE PUSE LA USCAT pe casa scării

Un bărbat este suspectat că A FURAT nişte HAINE PUSE LA USCAT pe casa scării

În mod normal, când îţi pui hainele la uscat nici nu îţi trece prin cap că te poţi trezi fără ele. Din păcate se pare că hoţii nu au limită şi profită de absolut orice lucru lăsat nesupravegheat, chiar dacă nu e de mare valoare şi n-au neapărat nevoie de el.

Un bărbat de aproape 60 de ani din Salonta a furat nişte haine aflate la uscat, pe casa scării unui imobil.

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Arad: „Vineri, 6 noiembrie, în jurul orei 14.30, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Chișineu Criș, a fost sesizat cu privire la un caz de furt ce a avut loc într-un imobil de locuințe din oraș. Sesizarea a fost făcută de către o persoană care a reclamat faptul că un bărbat a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte ce se aflau, la uscat, pe casa scării imobilului. Jandarmii au identificat persoana căreia îi aparțin bunurile sustrase și, de asemenea, persoana suspectată de furt. Aceasta din urmă, un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu domiciliul în orașul Salonta, județul Bihor, a restituit îmbrăcămintea sustrasă.”

Drept urmare, în acest caz, au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoana în cauză fiind susceptibilă de săvârșirea infracțiunii de furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.