PROGNOZA pe două săptămâni: Cum va fi VREMEA în VESTUL ȚĂRII

PROGNOZA pe două săptămâni: Cum va fi VREMEA în VESTUL ȚĂRII

Vremea în Banat și Crișana va fi caldă în următoarele două săptămâni, dar instabilă și cu destule precipitații.

În Banat, începutul intervalului va fi caracterizat de valori termice în jurul a 27 de grade Celsius, însă până la mijlocul săptămânii temperatura va scădea la o medie de 24 de grade, pe fondul instabilității atmosferice. Ulterior se va reveni la o valoare medie a temperaturilor maxime de 27 – 28 de grade, ce se va menține până la finalul celor două săptămâni de prognoză.

În intervalul 8 – 12 iunie vor fi averse ce vor avea și caracter torențial. Chiar și după 12 iunie vor cădea destule precipitații, îndeosebi în timpul după-amiezelor.

În Crișana la începutul intervalului vremea va caldă, dar până la mijlocul săptămânii temperatura va scădea până la maxime de 22 – 23  de grade Celsius. Ulterior se va încălzi, până la o medie de 26 – 27  de grade, valori ce se vor menține până la finalul celor două săptămâni de prognoză.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în intervalul 8 – 12 iunie, când se vor înregistra averse ce vor avea și caracter torențial. Și după acest interval va ploua frecvent, îndeosebi în timpul după-amiezelor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.