Programul cu publicul pe perioada vacanței judecătorești

Programul cu publicul pe perioada vacanței judecătorești

Tribunalul Arad a făcut public programul de lucru cu publicul pe perioada vacanței judecătorești care va începe pe data de 5 iulie.

Așadar, pe durata vacanţei judecătoreşti care are loc între 5 iulie și 31 august, compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul, Registratura şi Arhiva, vor avea program cu publicul de luni până vineri, între orele  8.30 – 10.30, iar  programul pentru studiul dosarelor din arhivă, se va desfășura de luni până vineri, între orele orele 8.30 – 10.30.

Preluarea actelor pentru aplicarea apostilei se va efectua de luni până vineri, la Registratură,  în intervalul orar 08.30 – 10.30, iar eliberarea actelor apostilate se va efectua de luni până vineri în intervalul orar 11 – 12, la Registratură.

Programul cu publicul în cadrul Biroului de Informare şi Relaţii Publice este suspendat, urmând ca sesizările, cererile sau memoriile să fie transmise prin mijloace de comunicare alternative permise de lege, e-mail: tr-arad@just.ro, fax: 0257/251700, respectiv prin poştă, persoanele interesate pot solicita informaţii şi telefonic, apelând  numerele de telefon: 0374/491086 – pentru Tribunalul Arad şi 0374/491087 – pentru Judecătoria Arad.

Începând cu data de 1 septembrie, compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul vor funcţiona după programul normal.

Precizăm că, în perioada vacanţei judecătoreşti vor fi judecate numai procesele pentru care legea prevede soluţionarea de urgenţă şi cu celeritate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.