Programul la permise şi paşapoarte în timpul minivacanței

Programul la permise şi paşapoarte în timpul minivacanței

Instituția Prefectului a Județului Arad informează că în zilele de 15 și 16 august 2019 (joi și vineri), declarate ca fiind zile libere, Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, respectiv Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, nu vor avea program cu publicul.

Începând cu data de luni, 19 august, cele două Servicii Publice Comunitare vor avea program normal de lucru, în cazul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple revenindu-se la programul de funcționare de luni până miercuri și în zilele de vineri între 8.30 și 16.30, iar în zilele de joi între 8.30 și 18.30.

Din data de 24 iunie, pentru a veni în sprijinul cetățenilor români și având în vedere creșterea numărului de cereri depuse pentru eliberarea pașapoartelor simple în mai multe județe, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și Direcției Generale de Pașapoarte s-a luat decizia de a prelungi programul de lucru cu publicul al Serviciilor Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple cu două ore, până la data de 16 august. Măsura a fost implementată și la Arad prin Ordin al Prefectului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.