Promisiune îndeplinită după 13 ani: FĂRĂ TAXĂ la Ștrandul Neptun. Ce prevede proiectul de hotărâre al municipalității

Promisiune îndeplinită după 13 ani: FĂRĂ TAXĂ la Ștrandul Neptun. Ce prevede proiectul de hotărâre al municipalității

Primăria Municipiului Arad a anunțat că, începând de astăzi, la instrarea în instituție se află afișat la transparență proiectul de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului de organizare și funcționare a zonelor de agrement”, o inițiativă a primarului Gheorghe Falcă.

Potrivit acestuia, arădenii nu vor mai plăti taxă de intrare în zona comercială (zona de terase, baruri) a Ștrandului Neptun, lucru subliniat de primar și într-o conferință de presă.

„Până la data de 07.04.2017, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente. Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data 27.03.2017, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro”, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

De remarcat, că renunțarea la taxa de intrare în zona comercială a Ștrandului Neptun a fost una din promisiunile cu care PD și primarul Gheorghe Falcă au câștigat alegerile locale din 2004. Au trebuit să treacă 13 ani până să fie pusă în aplicare…

Consultați aici proiectul de hotărâre:
PH privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a zonelor de agrement

  1. Fals Orlando.
    Promisiunea lui Falcone a fost sa dea gratuitate pe strand.
    In 2004 aveam un strand.
    Dupa ce a venit Falcone am avut un strandulet si o zona zoster despartite printr-un gard.
    Daca iti mai aduci aminte se platea bilet de intrare pe un singur strand, pe un tot unitar, pana la ora 22,00 dupa care se intra gratuit.
    Asta a fost reteta inteligenta care a facut strandul un mare succes:
    1. un strand mare, unul singur, neimpartit in zone, fara garduri – o oferta complexa pentru toate categoriile;
    2. preturi rezonabile si abonamente ca sa aiba acces TOATA lumea, chiar si cei mai saraci.
    3. Gratuitate seara pentru tineri.
    Trei ingrediente pentru o reteta de succes.
    Ce ne ofera noua acuma Falcone este cacat pe bani si un pahar de apa de la robinet gratis.
    Dupa cum vad postacii, imi dau seama, ca sansa noastra de a invia strandul, este egala cu 0. Cei multi si prosti (prosti nu fiindca-s multi si nici multi fiindca-s prosti ci pur si simplu multi si prosti si rai, botanisti ieftini, cretini, inculti, vinituri fara nici o amintire a vremurilor bune ale strandului de alta data).
    Traiasca noul PNL portocaliu si ctitorul urbei din ce in ce mai jenanta, venit din Brad cu toate tarele frustratului de la tara, tropaitor prin noroi si cu buda in fundul curtii.
    Unde sunt aradenii toleranti, frumosi, educati si veseli? Au fost toti inlocuiti de noul om modern, cu batic si Domnul in gura si intr-o goana veroasa dupa bani si recunoastere sociala.
    Nici nu ne mai aducem aminte de momentele de mandrie pe care le simteai cand spuneai cuiva ca esti aradean.
    Mergeti, nu prin Timisoara, ci prin Oradea si veti vedea la ce nivel penibil am ajuns.
    Urare catre aradeni: Votati si rumegati si simtiti-va utili cand va pune omul mulgatoarele pe uger.

    Raspunde
  2. Falca a distrus strandul fara doar si poate. Falca si cu gasca lui de escroci care au spoliat Aradul. aradenii sa se spele pe cap cu ei acum. pana in 2020 nu mai ramane nimic din oras

    Raspunde
  3. cerinte generale 28 martie, 2017, 10:16 am

    domnilor jurnalisti, unei profesoare, repet, unei profesoare i-a fost unsa usa cu fecale. aici nu e vorba de o gasca de escroci spoliatori, ci de un imbecil care inca se afla in libertate si reprezinta un pericol public pentru semenii sai. de ce ati musamalizat cazul?de ce scrieti prostii in loc sa va ocupati de cazuri care reprezinta cu adevarat probleme cetatenesti:?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.