UPDATE/ Prostituție în mai multe apartamente închiriate în Arad (VIDEO)

UPDATE/ Prostituție în mai multe apartamente închiriate în Arad (VIDEO)

Doi bărbați au fost reținuți pentru proxenetism după ce au determinat mai multe tinere să se prostitueze.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat doi bărbați, bănuiți de proxenetism. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, polițiștii au identificat și depistat un arădean și un bucureșean, ambii de 33 de ani, bănuiți de proxenetism.

Începând cu luna iunie 2018, cei doi ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, cu vârste între 23-30 de ani, punându-le la dispoziție apartamente închiriate pe raza municipiului, în schimbul unor foloase materiale.

„În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE/ Magistrații Judecatoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile in cazul celor doi bărbați cercetați pentru proxenetism.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.