Ansamblul „Bujorii Junior” din Șofronea, la doi ani de existență (GALERIE FOTO)

Ansamblul „Bujorii Junior” din Șofronea, la doi ani de existență (GALERIE FOTO)

Atunci când administrația unei comunități nu recunoaște pe deplin meritele unor reprezentați ai acesteia, comunitatea însăși reacționează și le răsplătește munca.

Așa s-a întâmplat și la Șofronea, unde ansamblul „Bujorii Junior” a împlinit doi ani de activitate. Toată munca depusă în toată această perioadă n-a fost trecută cu vederea de comunitate: Membrii ansamblului au fost ivitați la Pony Club Arad, unde au avut parte de momente de relaxare dar și de o mică petrecere ad-hoc în jurul unui tort aniversar. Evenimentul, menit să răsplătească – simbolic – munca depusă de componenții ansamblului „Bujorii Junior”, a avut loc prin grija și implicarea unui tânăr om de afaceri din comună, Octavian Potolia.

„Eu îi apreciez mult pentru tot ceea ce fac împreună cu coordonatorii lor. Îi felicit și le urez «La mulți ani», să ajungem să-i sărbătorim multe zeci de ani de acum înainte”, a declarat Octavian Potolia.

Fiecare component al ansamblului a primit și o diplomă, drept răsplată pentru efortul depus în primii doi ani de activitate.

  1. Si eu aunt acolo cu o sapca Roz

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.