Protest în faţa Tribunalului, împotriva ABUZURILOR administraţiei locale din Zădăreni

Protest în faţa Tribunalului, împotriva ABUZURILOR administraţiei locale din Zădăreni

O femeie a protestat astăzi în faţa Tribunalului Arad împotriva a ceea ce ea consideră că sunt abuzuri ale administraţiei locale din Zădăreni, condusă de primarul Doina Petri.

Despre tot ceea ce o mână în luptă pe femeie (Ana Bogdan) – dar nu numai pe ea! – legat de terenuri, imobile, proprietăţi din comună, în curând.

Newsar.ro a dat de firul unor fapte care, în final, s-ar putea termina cât se poate de prost pentru administraţia locală din Zădăreni şi pentru apropiaţii/favorizaţii acesteia.

Vom reveni cu detalii!

Ana Bogdan3 Ana Bogdan1

  1. tare ar fi sa i se faca dreptate

    Raspunde
  2. Eu cand am fost in tara s-au comportat jalnic cei de la primaria din Zadareni . Fara chef de lucru ,cu nasul pe sus,am ramas foarte dezamagita.Eu o cred pe aceasta femeie si sper sa i se faca dreptate .Toti vrem o schimbare in Romania dar daca nimeni nu ia initiative de genul asta,stam si suportam abuzuri din partea unor persone fara frica de d-zeu. La final El o sa faca dreptate .

    Raspunde
    • Nene parerea mea ca trebuie luate masuri si scosi toti comunisti si toti pupincuristi de la CAP Fosti soferi si birjari ( focos , Blaj ,popescu, nicoara ) si ceilanti locotenenti ai ” dnei ” primar ar trebui dati pe mana politiei. Filmati cerand spaga si la hotel cu iei. Hotiilor an frunte cu DOINA PETRI si FRATELE ACESTEIA care au luat casele si gradiniile oamenilor. De amar sa le fiee

      Raspunde
      • Anonim(zis Anonimu') 31 martie, 2015, 6:55 pm

        Dupa cum scrii , esti un pui de comunist cam prost … Invata prima data sa scrii ! Se vede lipsa Scolii 🙂

        Raspunde
      • Pentru Binele Comunei 31 martie, 2015, 10:59 pm

        Cu ce scop zoceti una ca asta ? Uitati ca fara Doamna Doina , si ceilalti „asa zisi comunisti” comuna noastra ar fi fost in paragina ? Sa fim putin realisti , ce alt primar ar fi facut pentru comuna noastra cate a facut doamna Doina ? 😀 Treziti-va la realitate fratilor 🙂

        Raspunde
  3. Sunteti cu toti niste parsivi si sarlatani . Va-ti saturat de prea mult bine ?! Doamna Doina Petri este mama mea iar femeia asta nu stie despre ce vorbeste . Sa va fie rusine !

    Raspunde
    • Doina petri ( vanghelie de zadareni) ia si ceilanti catelusi ai dansei au luat gradini si imobile de la locuitori din zadareni nepasandui de situatia persoanelor in cauza. Raspuns dat de primaria zadareni in 2009 la antrebarea ce acte trebuie sa depun pentru un loc de casa a fost. O donatie de 500€ pentru echipa de fotbal. Asa sau luat si cate doua locuri de casa de persoana. Rusine

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.