Peste 3000 de vizitatori la Confort Construct & Instal

Peste 3000 de vizitatori la Confort Construct & Instal

Evenimentul internaţional de construcţii şi instalaţii Confort Construct & Instal organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, în perioada 19 – 22 martie 2015, la EXPO Arad, a născut interesul a peste 3000 de vizitatori. Bilanţul expoziţiei este unul cu succes pentru organizatori şi participanţi, impresiile de după eveniment fiind pozitive.

Expozanţii din România şi Ungaria prezenţi cu oferte în cadrul evenimentului au apreciat interesul crescut al publicului vizitator, care a fost preocupat de oferte concrete şi chiar de achiziţionare direct din târg de produse şi servicii.

„În urma discuţiilor cu partenerii prezenţi la eveniment, a fost subliniat optimismul branşei de construcţii şi instalaţii în ceea ce priveşte creşterea volumului de clienţi, după participarea la eveniment. Este îmbucurător pentru noi, în calitate de organizatori, că acest sector, încercat de-a lungul timpului de criza economică, simte o redresare şi îşi recapătă interesul din partea clienţilor. Rolul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a fost deosebit de apreciat în ceea ce priveşte susţinerea mediului de afaceri spre identificare de noi oportunităţi şi consolidarea poziţiei pe piaţă”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

În cadrul evenimentului au fost prezentate produse şi servicii din domeniul de construcţii şi instalaţii din zona euroregională, cu participare a peste 70 de expozanţi.

Următorul eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad la EXPO Arad este Târgul Primăverii (16 – 19 aprilie 2015), eveniment cu participare internaţională dedicat publicului larg. Târgul de Flori şi Grădinărit, Târgul de Turism, Salonul de Hobby şi Mobilă cunoscute de publicul larg de-a lungul timpului vor fi completate cu Salonul Lichidărilor de Stocuri, în premieră pentru acest eveniment.

Confort Construct (3) Confort Construct (1)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.