Protest MASIV în Gai! Oamenii au ieșit ÎN STRADĂ (FOTO)

Protest MASIV în Gai! Oamenii au ieșit ÎN STRADĂ (FOTO)

Locuitorii din cartierul Gai au ieșit duminică în stradă pentru a protesta împotriva indiferenței autorităților, care deși le-au promis că vor rezolva problema centurii, de ani de zile, nu au făcut-o.

Arădenii din Gai sunt revoltați deoarece situația a devenit foarte greu de suportat, în zonă înregistrându-se multe accidente rutiere, pe lângă poluare și zgomot.

„Astăzi am ieșit în stradă nemulțumiți de indiferența autorităților locale referitor la centura care trece prin cartierul Gai. Puteam să stăm și noi acasă la căldură, dar am ales să tragem un semnal de alarmă, să arătăm că ne pasă, că ne-am săturat să pierdem ani din viață în trafic, că suntem alături de locuitorii cartierului care au casa la câțiva metri de șosea, alături de cei cărora li se degradează locuințele datorită traficului intens, alături de cei care și-au pierdut oameni dragi pe această centură. Am avut surpriza de a remarca că pe lungimea acestei centuri exista doar 3 treceri de pietoni, asta ar fi normal dacă centura nu ar fi așa de populată, dar la capătul cartierului spre autostradă nu există trecere de pietoni, oamenii sunt obligați să meargă sute de metri pentru a putea traversa regulamentar sau pur și simplu traversează prin loc nepermis pe propria răspundere! Sperăm ca cei în măsură să se apuce de treabă, deoarece s-au lăudat că sunt discuții de mult timp în legătură cu această centură, nu le rămâne decât să le pună în aplicare! Spor la treabă!“, a scris Ramona Morjan pe Facebook.

„În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor celor care credeți în reușita noastră. Voi sunteți cei care vor transforma acest vis, această dorință, în realitate. Mulțumesc de asemenea jurnaliștilor care au fost prezenți și ne ajută să ne spunem oful, forțelor de ordine cu care am colaborat foarte bine și le mulțumesc și celor care ne bagă bețe în roate fiindcă ei sunt cei care ne împing să ne perfecționăm. Și vă asigur că voi merge până la capăt, voi face tot ce este omenește posibil pentru a scăpa de «centura» care ne separă și distruge cartierul“, spune Flavius Dumitraș, vicepreședinte al USR Arad.

Foto: Ramona Morjan/ Flavius Dumitraș

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.