A fost lansată petiţia „Salvaţi drumurile judeţene de incompetenţa PNL”

A fost lansată petiţia „Salvaţi drumurile judeţene de incompetenţa PNL”

Consilierii judeţeni ai PSD au lansat o petiţie publică, „Salvaţi drumurile judeţene de incompetenţa PNL”, prin care cer Consiliului Judeţean Arad mai multă responsabilitate şi mai multă eficienţă în reabilitarea şi întreţinerea drumurilor judeţene.

Petiţia care poate fi consultată şi semnată pe http://www.petitieonline.com/salvatidrumuriledinarad cere administraţiei judeţene să facă mai multă treabă şi mai puţină propagandă politică ieftină.

„De 11 ani, un partid conduce administraţia judeţului Arad. Cu foarte mulţi bani pe mână, un mic grup de oameni s-a îmbogăţit dar nu a rezolvat problema drumurilor judeţene. În aceşti 11 ani, la guvernare au fost toate partidele semnificative din România, dar rezultatele administraţiei judeţene au rămas aceleaşi: foarte modeste, în raport cu promisiunile. În ultimii ani, în loc să se ocupe de reabilitarea drumurilor, aceşti oameni fac campanii politice pe seama Guvernului. Credem că au o responsabilitate faţă de cetăţenii care i-au ales şi, dacă nu vor să o onoreze, pot să îşi dea demisia şi să îi lase pe alţii în locul lor. Am iniţiat această petiţie pentru ca cetăţenii să le amintească ce responsabilităţi au, că starea proastă a drumurilor judeţene duce la pierderea de vieţi omeneşti şi la pagube uriaşe pentru economia judeţului Arad. Credem că este cazul să nu mai găsească scuze şi să se apuce de treabă. Am ataşat petiţiei şi câteva fotografii (n.r. – foto, jos) cu dezastrul drumurilor judeţene”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.