PSD vrea verificări la Primăria Arad şi CJA

PSD vrea verificări la Primăria Arad şi CJA

PSD Arad consideră că afirmaţiile publice ale omului de afaceri Georgică Cornu (n.r. – asupra autenticităţii cărora persistă un mare semn de întrebare) sunt de o mare gravitate şi trebuie verificate de autorităţile în drept.

„Am asistat practic la un denunţ al unui om de afaceri care reprezintă firme care au avut şi au contracte de milioane de euro cu Consiliul Judeţean şi Primăria Arad. Printre rânduri, se poate citi faptul că unele persoane care au reprezentat aceste firme au plătit comisioane din lucrări şefilor CJA, între 10 şi 20 de procente din valoarea lucrărilor. Noi am semnalat de mai multe ori aspecte care ne pot face să credem că la Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Arad se petrec fapte de corupţie, iar afirmaţiile omului de afaceri par să confirme acest aspect. Totuşi, acesta nu a produs niciun fel de probe până în acest moment”, a precizat consilierul judeţean social-democrat Marius Sulincean.
Sulincean_PSD
Cerem autorităţilor în drept să intervină în acest caz şi să verifice acuzaţiile aduse conducerii CJA, să îi solicite omului de afaceri probe şi să verifice legalitatea contractelor derulate de CJA şi Primăria Arad cu firmele în cauză. Acuzaţiile de asemenea gravitate nu pot rămâne un simplu fapt de presă, opinia publică din Arad trebuie să ştie dacă banii publici sunt folosiţi corect şi transparent sau nu”, a mai declarat consilierul judeţean social-democrat Marius Sulincean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.