PSD Arad, în doliu la dispariţia primarului Nicolae Valea   

PSD Arad, în doliu la dispariţia primarului Nicolae Valea   

Conducerea PSD Arad şi întreaga organizaţie deplâng decesul colegului lor, primarul din Archiş, Nicolae Valea. Iubit şi apreciat de oamenii din comună şi de colegii de partid, acesta se afla la cel de-al şaptelea mandat ca edil local, având la activ realizări notabile în plan administrativ.

„De numele său se leagă ample lucrări de infrastructură derulate în localităţile comunei, din fonduri pe care a reuşit să le atragă fie de la guvern, fie în cadrul programelor derulate de Uniunea Europeană. A fost un om, un coleg şi un primar plin de calităţi, în plan uman şi profesional, iar dispariţia sa prematură ne marcheaza profund pe toţi cei care l-am cunoscut şi am colaborat cu el. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, spun reprezentanții Organizației Județene a PSD Arad.

 

Loading...
 1. ce lucrari?ce fonduri atrase?nu va este rusine asa minciuni,sper sa il ingroape intrun tomberon achizitionat de el

  Raspunde
  • Du-te sa vezi cum arata Archis,Barzesti si Grosi ,abia dupa poti sa comentezi !Iar pt faza cu tomberonul,pun o pila dc vrei ,cand iti suna si tie ceasul,sa-ti dormi somnul de veci asa cum ii doresti lui !!Nu spune prostii daca nu l-ai cunoscut !!

   Raspunde
   • am vazut la televizor ,treuie mai mult?cat poti sa fii de gunoi sa iti bati joc in halul asta de obste?daca il cunosteam il scuipa-m in fata de gunoi de om

    Raspunde
    • “Televizorul ” cea mai buna metoda sa denigrezi un om !Nu te cunosc si nici NU imi doresc sa cunosc asa persoane !Ma bucur in schimb ca l-am cunoscut pe el !

     Raspunde
 2. Voi, presa, i-ați grăbit sfârșitul. Ați scris tendențios despre coșurile de gunoi din Archiș. Prin asta, l-ați agresat psihic, l-ați stresat inutil și i-a scăzut imunitatea, nemaiputând lupta cu boala. Poate mai trăia, dacă nu vă băgați voi. Îl aveți pe conștiință.

  Raspunde
 3. tD-zeu il va judeca si ne va judeca pentru tot ce facem .

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.