PSD Arad îl susţine pe premierul Victor Ponta. Dorel Căprar: „Este nevinovat”

PSD Arad îl susţine pe premierul Victor Ponta. Dorel Căprar: „Este nevinovat”

Deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, consideră că Victor Ponta trebuie să îşi continue mandatul de prim ministru, în conformitate cu voinţa electoratului şi mecanismele democraţiei.

„Îmi doresc ca în România să funcţioneze cu adevărat separarea puterilor în stat. Primul ministru a primit votul de investitură în Parlament şi Parlamentul este singura instituţie care poate să îi retragă mandatul. Anul viitor vom avea alegeri parlamentare şi electoratul va spune ce proiect de guvernare primeşte încrederea pentru următorii ani. Cred că în România funcţionează prezumţia de nevinovăţie, nu prezumţia de vinovăţie. Până la aducerea unor probe temeinice contrare, sunt convins, alături de toţi colegii mei din PSD Arad, că Victor Ponta este nevinovat”, a declarat deputatul arădean.

Acesta nu crede că simpla formulare a unor acuzaţii trebuie să conducă la cădere unui guvern. „Îmi doresc ca Victor Ponta să îşi continue mandatul de premier, care pentru România şi români a însemnat creştere economică în fiecare an, dreptate pentru cei care au fost loviţi de guvernarea PDL, reducerea semnificativă a TVA, crearea de noi locuri de muncă. Preşedintele Klaus Iohannis nu are niciun temei constituţional prin care să ceară demisia primului ministru. Vreau să amintesc opiniei publice că domnul Iohannis a fost trimis în judecată în perioada în care şi-a asumat candidatura pentru preşedinţia României şi asta nu l-a împiedicat să candideze. Nu este corect ca acum să ceară demisia primului ministru la doar o oră de la formularea unor acuzaţii împotriva sa. Cred cu convingere că în România niciun om nu trebuie să aibă de suferit înainte ca instanţele de judecată să stabilească o eventuală vinovăţie”, a precizat deputatul Dorel Căprar.

  1. Prostu satului 5 iunie, 2015, 8:54 pm

    De acord, să meargă în justiție și să invalideze acuzațiile, până atunci DEMISIAAAAAAAAAAA!

    Raspunde
  2. Eu ma intreb de ce si a bătut. Joc de oameni????? De ce iubita Janeta are salar de peste 1000 de euro si nu face nimic, doar pendulează prin hoteluri? Ce a facut aceasta Janet pt PSD de a primit o paine? Cum zboară ea pe banii partidului? Soțul ei stie a cui iubita e!????

    Raspunde
  3. In PSD unii muncesc altii iau posturi! Cat si a bătut joc aceata de oameni!!!!

    Raspunde
  4. Cum sa nu aibe probleme acesta cand unii au înghețat in campanie si nu s au ales cu nimic, numai cu umilințe in public?????!!!?? Si ne mai miram ca …. Sunt probleme! Rusine PSD arad

    Raspunde
  5. Aceste om, de sus … A promis si nu a facut nimic, doar promisiuni. – asa se poarta in PSD arad

    Raspunde
  6. Care sunt condițiile sa avansezi in PSD Arad? Știți?

    Raspunde
  7. Ca sa avansezi trebuie sa….

    Raspunde
  8. Imi doresc ca acest om, dorutu, sa si ceara iertare PUBLIC PT UMILITELE ADUSE colegelor care au muncit gratis si de care si a bătut joc! Asta in cazul in care mai dorește sa rămână la conducere

    Raspunde
  9. Prostu satului 6 iunie, 2015, 6:39 am

    No drace, Dorele! Peobleme mă!?

    Raspunde
  10. sus tina sus , cu o funie !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.