PSD: „Cionca să lase politica deoparte și să rezolve problema COVID-19 din județul Arad”

PSD: „Cionca să lase politica deoparte și să rezolve problema COVID-19 din județul Arad”

Cel mai slab președinte din istoria Consiliului județean Arad, Iustin Cionca, încearcă să scape de răspundere, pentru noul val de infectări din județul Arad, aruncând vina pe primarii din județ, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

După ce a declarat Aradul liber de COVID-19, Cionca s-a trezit că minciuna îl ajunge din urmă, afirmă social democraţii prin vocea lui Ioan Turcin, primarul comunei Păuliş.

„Am citit că domnul Cionca face apel la autoritățile din Păuliș să rezolve problema cetățenilor infectați cu COVID-19 din Sâmbăteni. Îi solicit public lui Iustin Cionca să lase politica deoparte și să se ocupe de problema răspândirii noului coronavirus la nivelul județului Arad, alături de celelalte autorități competente conduse de șefi numiți de PNL. Domnul Cionca, cel care răspunde direct de spitalele arădene, să nu uite că cele mai multe cazuri au fost generate în ultimele luni de incompetența managerială PNL, Spitalul Județean devenind un focar de infecție, care a generat sute de cazuri în municipiu și județ. Domnul Cionca să vină să explice cetățenilor cum o clinică apropiată PNL a adus COVID-19 și în comuna noastră. De ce angajata clinicii respective nu a fost izolată, domnule Cionca? Ați acoperit focarul din clinica cu pricina? De ce nu ați anunțat autoritățile locale din timp că o persoană din comuna noastră are acest virus, ca cetățenii să-și poată lua măsurile necesare? Îi solicit public lui Cionca să prezinte public măsurile pe care le-a dispus alături de Comitetul pentru Situații de Urgență, pentru ca acest virus să nu se răspândească în Sâmbăteni și Păuliș. Fiți responsabil, domnule Cionca, lăsați politica deoparte. Cetățenii au nevoie de protecție, nu de gargara electorală. Nu vă mai bateți joc de comuna Păuliș. Dacă vă pasă, vă așteptăm astăzi, de la ora 15, la ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență, unde puteți să vă aduceți contribuția la rezolvarea acestei probleme”, a declarat Ioan Turcin.

  1. ciuma rosie nu stiti decat sa ciorditi , trimiteti penalii si dottorii acasa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.