Săptămâna Nutriției la UVVG: Două webinarii despre beneficiile nutriției sănătoase

Săptămâna Nutriției la UVVG: Două webinarii despre beneficiile nutriției sănătoase

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad vine în întâmpinarea celor pasionați de nutriție cu o serie de webinarii despre Medicina Metabolomică, un concept nutrițional nou, program medical inovator, care combină cu succes metodologia medicală alopată cu abordarea holistică funcțională, nutriția și stilul de viață, bazate pe utilizarea de analize medicale de ultimă tehnologie, la nivel celular.

De asemenea, vor fi prezentate beneficiile coralului din Insula Okinawa, Japonia, asupra sănătății și longevității. Participanţii la cele două webinarii vor beneficia de un  experiment live cu referire la alcalinizarea și potențialul Redox, obținute cu ajutorul coralului.

Primul webinar are loc miercuri, 15 iulie, de la ora 12.00 – Un nou concept nutriţional – Medicina metabolomică, susţinut de Dr. Makis Tsilimidos MD, PhD. Al doilea webinar este programat joi, 16 iulie, ora 11.00 şi are ca temă: Alimentaţia în cinci paşi, Concept Coral Grup Japonia şi este prezentat de Lector Ing. Ionel Alban.

Tot în cadrul acţiunilor Săptămânii Nutriţiei la UVVG, vineri, 17 iulie are loc lansarea unui ghid online – Analize SWOT ale Principalelor Diete – pe pagina de Facebook a Universitatii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Pentru a participa la webinarii și pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din domeniul Nutriției și Dieteticii sunteți invitați să urmariți pagina de Facebook: UVVG Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.