PSD îşi stabileşte candidaţii la alegerile de anul viitor. Pe cine aruncă în lupta cu Falcă

PSD îşi stabileşte candidaţii la alegerile de anul viitor. Pe cine aruncă în lupta cu Falcă

PSD Arad a anunţat că până în 15 decembrie va definitiva listele cu candidaţii la alegerile locale de anul viitor. Vor fi stabiliţi, până atunci, inclusiv candidaţii de primar, în majoritatea localităţilor, a anunţat deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

Întrebat dacă tot până atunci va fi stabilit şi candidatul la Primăria Municipiului Arad, acesta a spus că în acest caz se va derula un sondaj de opinie. „Sunt mai mulţi colegi care îşi doresc şi care se califică pentru această candidatură. Vom vedea, în urma sondajului pe care suntem pregătiţi să-l facem”, a declarat Dorel Căprar.

  1. ce sondaj??? nu au nici un candidat. PSD e slab la Arad.

    Raspunde
  2. tripa va fi candidatul nostru !

    Raspunde
  3. o sa fie o lupta stransa pt primarie, nume grele cum ar fi sabin bodea sau nicu ieran si-au anuntat intentiiile de a face curatenie in urbe.ar mai fi si un fost consilier eparhial care va candida din partea familiei ortodoxe

    Raspunde
  4. Cel mai calificat este Marin Lupaș, însă acesta este un om cu prea mult bun-simț pentru a intra într-o golănie de genul unei campanii în care nimeni în drum va fi din nou vioara întâi, cea cu sârme stricate.

    Raspunde
  5. Sigur ca PSD poate sa pună candidat pe cine vrea, sondajele spun însă ca populația își dorește un primar independent politic. In aceste condiții „locomotiva” va fi doar pentru lista de consilieri.

    Raspunde
  6. Nu cred ca vor arunca in lupta un om slab. Vor da apa la moara celor care zice ca Caprar este la înțelegere cu Falca

    Raspunde
  7. nu cred ca psd va avea un asemenea candidat slab precum cel mentionat !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.